Nu har Tommy åkte hem och nu är det bara ca 1 vecka kvar tills vi skall påbörja vår resa hem. Vi har ändrat våra planer lite och kommer att fira jul hemma i stället för i Tanzania. Vi kommer dock att stanna några dagar i Dubai på vägen hem.

Några få saker skall vi hinna med innan vi åker hem. Nu i helgen skall vi besöka International School of Uganda ännu en gång och träffa lite andra svenska barn. På onsdag nästa vecka skall vi till Ambrosoli International School där barnen skall få gå i skolan en dag för att se hur det kan vara. På fredag nästa vecka är det Luciatåg hemma hos ambassadören och då kommer det tydligen rätt mycket blandat folk och tittar. Då skall barnen vara tärnor och stjärngosse och sjunga och läsa verser på svenska. Efteråt skall det bli riktigt svenskt julbord med sill och allt. Sen på lördag åker vi hem.